• “БУЛАВТО - Търговище” ООД
  • “БУЛАВТО-Търговище”ООД е създадена през 2006 г. в гр.Търговище като дружество с ограничена отговорност ,собственост на Ангел Владимиров и инж.Иван Владимиров , съдружници във фирмата.

   Основния предмет на дейност е Продажба и сервиз на селскостопанска техника ,сервиз на леки , лекотоварни и товарни автомобили.
   Фирмата е субдилър на MASSEY FERGUSON ,CHALLANGER ,LAVERDA за региона на гр.Търговище , гр.Разград и гр.Шумен.

   При нас можете да намерите всичко за модерното земеделие.
   Сред най-търсените продукти:

   • трактори и комбайни
   • телескопични товарачи
   • пръскачки
   • торачки
   • почвообработващи машини


   Предлагаме консултации , съдействие, изготвяне и реализиране на проекти по европейски програми.
   Различни възможности за финансиране на закупените от нас машини и оборудване.
   Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Търговище. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи.Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата от нас техника. На ваше разположение е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

   Второто направление, в което се развива фирмата е сервизиране на всички  марки леки , лекотоварни и товарни автомобили.Извършват се пълния набор ремонти :компютърна диагностика,ремонт на ходова част,реглаж на преден и заден мост (леки автомобили ,микробуси,камиони,автобуси),основен ремонт на двигатели и скоростни кутии,ремонт на ел.инсталаци ,ремонт и профилактика на автоклиматици,автотеникиджийски и автобояджийски услуги(фирмата е доверен сервиз на много водещи застрахователни компании).

   Гаранция за качеството на извършваните ремонти и влаганите резервни части е лицензирането на сервиза като част от международната верига автосервизи AutoCrew(AutoCrew автосервизна марка на BOSCH).